Σχολιάστε

αγοράζεται η αγάπη;

adopt love

«όταν ο Χάρβει γνώρισε την Άμπι»
Aυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του ακόλουθου βίντεο, που δείχνει πως ακριβώς ξεκίνησε μια πολύ τρυφερή ιστορία ζωής.

Eκείνος δεν είναι σκύλος ράτσας, ούτε εξαιρετικής ομορφιάς. Έχει όμως ένα πανέξυπνο μουτράκι και κρύβει μέσα του όλη την αγάπη που νιώθει κάθε σκυλί για τους ανθρώπους.

Eκείνη είναι μία μικρή, καλοαναθρεμμένη κυρία. Οι γονείς του κοριτσιού, φαίνεται απ’ τις φυσιογνωμίες και τις εκφράσεις τους, πως είναι από εκείνα τα υπέροχα νέα ζευγάρια που μεγαλώνουν τα παιδιά τους με ίσες δόσεις λογικής και ευαισθησίας. Στο πρόσωπο της κόρης τους άλλωστε, είναι αποτυπωμένη η δική τους ευγένεια.

Η οικογένεια είχε ήδη καταλήξει πως μπορούσε και ήθελε να αναλάβει την ευθύνη ενός ζώου. Μπαμπάς, μαμά και κόρη λοιπόν, επισκέφτηκαν το καταφύγιο όπου ζούσε ο μικρόσωμος σκυλάκος, Ήταν πλέον έτοιμοι να υιοθετήσουν έναν έγκλειστο. Τη λύση της αγοράς δεν τη σκέφτηκαν καν. Γιατί ήξεραν, όπως όλοι οι ευαίσθητοι άνθρωποι ξέρουν, πως η αγάπη παραείναι πολύτιμη για να μπορεί να αγοραστεί με λεφτά.

Στο βίντεο βλέπουμε το σκυλάκι στα χέρια του υπαλλήλου του καταφυγίου, ο οποίος ανέλαβε να το φέρει στο κορίτσι. Ο καημένος ο Χάρβει ήταν σαστισμένος και έτρεμε ελαφρώς. Μετά, γνώρισε την Άμπι. Στην αρχή ήταν κι οι δύο εξίσου επιφυλακτικοί. Οι γονείς στέκονταν διακριτικά λίγο πιο πέρα. Άφησαν πρώτα το παιδί τους να εξοικειωθεί με το ζώο. Λίγο αργότερα πλησίασαν κι εκείνοι. Έπαιξαν όλοι μαζί χαρούμενοι, με αποτέλεσμα… πήγαν στο καταφύγιο τρεις κι έφυγαν τέσσερις!

«Καλώς όρισες σπίτι, μικρέ», είπε ο μπαμπάς.

Και κάπως έτσι η ωραία αυτή οικογένεια αυξήθηκε κατά ένα μέλος.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: