Σχολιάστε

μια μέρα, τούτη θα βραβευτεί με όσκαρ!

κοριτσάκι αγελάδα

Στο ερασιτεχνικό βιντεάκι που ακολουθεί, βλέπουμε μια πεντάχρονη δεσποινιδούλα, η οποία, σε μια στιγμή που η μαμά της δεν κοίταγε, έμπασε μες στο σπίτι μία νεαρή… αγελάδα!

Όταν η μητέρα ζητάει εξηγήσεις, η τετραπέρατη μικρή ισχυρίζεται ότι το μοσχαράκι μπήκε χωρίς η ίδια να το αντιληφθεί. Επιμένει μάλιστα πως όταν πια πήρε χαμπάρι την ασυνήθιστη επισκέπτρια, φρόντισε ώστε να μη φάει πράγματα που δεν έπρεπε και πως χρειάστηκε να συμμαζέψει τον κακό χαμό που προκάλεσε το ζώο ερχόμενο.

Μετά, η χαριτωμένη πιτσιρίκα διατυπώνει έντονη ανησυχία για έναν μικροτραυματισμό που είδε στο πόδι της αγελαδίτσας και ζητάει απ’ τη μητέρα της να επιβεβαιώσει πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Έπειτα, εντέλει τη μαμά να στείλει το βίντεο (που έβλεπε βέβαια ότι τραβούσε εκείνη με το κινητό της) στον μπαμπά της, ο οποίος ή βρισκόταν μακριά τη στιγμή εκείνη, ή απλώς έλειπε στη δουλειά του.

Τέλος, ξαπλώνει μαζί με το νεαρό ζώο. Απολαυστικές κι οι τρεις, κόρη, μάνα κι αγελάδα! Απολαυστικός και ο σκύλος του σπιτιού, που διόλου δεν ενοχλείται από την παρείσακτη, αλλά παραμένει διακριτικός και ξαπλωμένος στα στρωσίδια του.

Το τρυφερό ντοκουμέντο αποδεικνύει το πόσο σπουδαία είναι για τα παιδιά η συναναστροφή με ζώα. Και βέβαια, μας χαρίζει ένα χαμόγελο που διαρκεί τουλάχιστον όσο και το βίντεο. Δείτε το:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: