Σχολιάστε

ο σκύλος σου: ένας δάσκαλος ζωής!

Image

 

Όταν οι άνθρωποι βάζουμε στη ζωή μας έναν σκύλο, συνήθως λέμε πως αποκτήσαμε έναν σύντροφο. Κι είναι αλήθεια. Όπως επίσης είναι αλήθεια πως αυτομάτως αποκτούμε κι έναν αποτελεσματικότατο θεραπευτή, ή αλλιώς έναν δάσκαλο ζωής.

Γιατί, κάθε μέρα που ζει κανείς μαζί μ’ ένα σκυλί, διδάσκεται. Τι διδάσκεται; Α, πάρα πολλά! Για παράδειγμα, μαθαίνει να μοιράζεται, ν’ ακούει, να γυμνάζεται, να ξεπερνάει τις δυσκολίες, να είναι πιστός, μαθαίνει πως ν’ αποχαιρετάει αυτόν που φεύγει απ’ τη ζωή, πως να θεραπεύει τον πόνο σώματος και ψυχής, να έχει υπομονή, να χαίρεται την κάθε στιγμή, ν’ αγαπάει αληθινά… είναι αμέτρητα αυτά που μαθαίνει κανείς απ’ τον σκύλο του! Κι επίσης είναι ανεκτίμητα!

 

Αυτή την ανάρτηση τη χρωστάω στη σελίδα Ενεργοί Πολίτες για την Προστασία των Ζώων – Αθήνα στο facebook, που αναδημοσίευσε το σχετικό post από μια άλλη σελίδα, η οποία λέγεται Αδέσποτες Κουβέντες, που με τη σειρά της βρήκε το εξαιρετικό βιντεάκι που προηγήθηκε, στο κανάλι του HooplaHa – life with smile στο youtube.

Δεν είναι υπέροχο; Είμαστε πολλοί κι είμαστε όλοι συνδεδεμένοι! 🙂

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: