Σχολιάστε

SOS: ένας θεραπευτής κινδυνεύει αύριο να θανατωθεί!

Image

Sinder, ο σκύλος με τα υπέροχα μάτια!

 

Ο Sinder είναι ένα ημίαιμο σκυλί Νέας Γης. Η ράτσα αυτή λέγεται πως προέκυψε από τη διασταύρωση των σκύλων των Ινδιάνων που πρωτοκατοίκησαν αυτό το μακρινό νησί, με τα σκυλιά των ψαράδων που έφτασαν εκεί αργότερα.

Και τα Newfoundland, όπως ονομάζονται, είναι μεγαλόσωμα, πολύ φιλικά και ήρεμα σκυλιά, ιδανικά για συντροφιά και θεραπεία.

Image

ο Sinder και ο άγγελός του, η Lisa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Sinder βέβαια δε θυμίζει και πολύ εκπρόσωπο της ράτσας του, γιατί έχασε πολύ από το κανονικά πλούσιο τρίχωμά του, εξαιτίας μιας δερματοπάθειας αγνώστου αιτιολογίας. Πιθανώς πρόκειται για ψυχοσωματικό σύμπτωμα, αφού το ενδεχόμενο της ψωρίασης έχει ήδη αποκλειστεί και τα ζώα, ακριβώς όπως οι άνθρωποι, όταν δυστυχούν αρρωσταίνουν.

Image

η αγάπη θα πάρει όλη τη λύπη και θα φέρει πίσω όλη τη γούνα του…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Sinder είναι τρόφιμος σε ένα καταφύγιο αδέσποτων ζώων, δηλαδή του παρέχεται τροφή και στέγη, δεν απολαμβάνει όμως μια κανονική ζωή. Είναι έγκλειστος και δεν έχει κάποιον που να τον αγαπάει αληθινά και να τον φροντίζει όπως πρέπει. Είναι ζωντανός άρα, αλλά όχι και χαρούμενος.  

Δυστυχώς, το πρόβλημα του Sinder δε σταματάει εκεί. Το δημόσιο καταφύγιο στην Καλιφόρνια που τον φιλοξενεί, λόγω υπερπληρότητας, έχει αποφασίσει πως αν ο Sinder δεν υιοθετηθεί ως αύριο, 30 Δεκεμβρίου 2012, παρότι υγιής… θα θανατωθεί!

Στην πραγματικότητα θα ήταν ήδη νεκρός από τα Χριστούγεννα, αν μία κοπέλα, η Lisa Arturo, δεν είχε παρακαλέσει να του δοθεί χάρη πέντε ημερών, για να επικοινωνήσει την περίπτωσή του μέσω διαδικτύου, μήπως βρεθεί κάποιος που να θέλει να υιοθετήσει τον Sinder, για να τον σώσει από την ολότελα άδικη ευθανασία.  

Επειδή το «δίχτυ», δόξα τω Θεώ, είναι παγκόσμιο κι επειδή ποτέ κανείς δε μπορεί να ξέρει που μπορεί να φτάσει μια πληροφορία δημοσιευμένη εδώ μέσα, αναμεταδίδω την έκκληση της Lisa. Διάβασα πως δεν διαλέγει κανείς τον Sinder επειδή είναι άσχημος. Προσωπικά, τον βρίσκω υπέροχο! Αυτό το «τόπους-τόπους» στη γούνα του μου φαίνεται πρωτότυπο και μ’ αρέσουν πάρα πολύ τα μάτια του!

Μετά βεβαιότητος λοιπόν λέω πως αν δε μας χώριζαν χιλιάδες μίλια, θα πήγαινα τώρα κιόλας και θα τον έπαιρνα. Δεν μπορώ να το κάνω όμως. Κι έτσι, εύχομαι απλώς να εμφανιστεί στη θέση μου κάποιος άλλος.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Sinder μπορεί να δώσει η Lisa. Το e-mail της είναι: 2rescueangels@gmail.com.  

Για πιο γρήγορα όμως, μιας και το θέμα επείγει, μπορεί κανείς να καλέσει στο West Los Angeles Animal Services, τηλ. (310) 207-3266, αναφέροντας τον αριθμό αναγνώρισης του Sinder: A1362018.

Η διεύθυνση του καταφυγίου όπου κρατείται ο φίλος μας, είναι: 11361 West Pico Blvd., Los Angeles, California 90064.

Είναι φανερό πως ο Sinder είναι ένας εξαιρετικός θεραπευτής. Πατάω λοιπόν το κουμπάκι «δημοσίευση» με την ευχή να βρει στο εικοσιτετράωρο που του απομένει τον άνθρωπο που πραγματικά τον χρειάζεται.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: